• Collega gezocht

Collega gezocht

Schrik jij niet van een boze burger op een inspraakavond en voel jij je ook op je gemak in een gesprek bij een wethouder?

Ben je goed in het doorgraven en doorvragen bij complexe verkeerskundige vraagstukken en maak je net zo makkelijk een schets?

Dan ben je waarschijnlijk de kandidaat die wij zoeken!


Wat ga je doen?

 

Meewerken aan het opstellen van gemeentelijke verkeer- en vervoerplannen of bijvoorbeeld in participatie met belanghebbenden aan een wijkverkeersplan. Maar ook parkeerstudies, openbaar vervoervraagstukken, fietsbeleidsplannen, verkeersveiligheidsplannen, het maken van verkeersbesluiten en overige verkeerskundige adviezen behoren tot de werkzaamheden.


Wat breng jij mee?

 

Je bent opgeleid tot verkeerskundige of verkeersplanoloog (HBO / WO) en hebt inmiddels wat werkervaring opgedaan in het vakgebied. Je bent leergierig, initiatiefrijk, communicatief sterk en houdt van doorpakken. Als je een goede schets kunt maken is dat een pré.


Wat bieden wij

 

Een marktconform salaris en een unieke kans om mee te bouwen aan een jong bedrijf. Wij bieden je daarnaast veel mogelijkheden om je verder te ontwikkelen en dat alles in een prettige werkomgeving.


Geïnteresseerd?

 

Je motivatiebrief en CV ontvangen wij graag vóór 18 december 2023 per e-mail via info@verkeersatelier.nl.


Meer informatie?

 

Voor vragen bel of e-mail met Nico Molenaar:  06-41658323 |  nico@verkeersatelier.nl